I Agree
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies enligt vår integritetspolicy

Om Oss

I över 30 år har Matthews Swedot försett den svenska industrin med märkutrustning. Vi vet vad som krävs för att få det att fungera ute på fältet!

Matthews Swedot har marknadens samtliga bläckstråletekniker och kan alltid erbjuda rätt märkningslösning för just er industri.

Vi installerar märkutrustning i alla tänkbara produktionsflöden och har lång erfarenhet av samtliga industrier. Vår märkning är inte bara en produkt, det är ett väl utvecklat koncept. Vi sköter all utveckling, produktion, service och försäljning under ett och samma tak i Mölndal.

Tack vare att vi utvecklar, tillverkar och förser våra skrivare med bläck från egen fabrik har vi kontroll över hela kedjan och vet att det fungerar i just din produktionsmiljö.

Matthew Swedot är en del av det av det globala företaget Matthews International som sedan 160 år har erfarenhet av produktmärkning. Vi ingår i ett världsomspännande affärs- och servicenätverk som sträcker sig över hela världen. Tack vare detta nätverk säkerställer vi en jämn servicekvalitet oavsett var i världen du bedriver din verksamhet.

 

Privacy Policy | Legal/Terms of Use | © Matthews International Corporation 2019 | All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?