Pallmärkning med bläckstråleskrivare och etikettmärkare

Matthews Marking Systems erbjuder bästa lösningen för varje applikation

Vi är specialister när det gäller märkning av pallar och gods. Våra märkningslösningar är anpassade för integration mot befintliga system och för anslutning till ditt bansystem. Med vår universella styrenhet MPERIA® kan du nätverkkoppla alla märkare i din produktion och styra dem centralt.

Märkning av pallar

Vill du märka dina pallar med EPAL, IPPC, företagslogotyper eller med variabel data och koder? Vår produktportfölj innehåller EPAL-godkända bläckstråleskrivare med anpassat bläck för olika applikationer. Hög upplösning ger mycket tydliga utskrifter, även på mörkare underlag. Jämfört med märkteknik med brännmärkning och färgstämplar så ger bläckstråletekniken dig full flexibilitet när du ändrar utskriftsbilden, lägre energiförbrukning, hög arbetssäkerhet och lägre försäkringskostnader.
En utmaning när man skriver ut på trä är den dammiga produktionsmiljön. Våra skrivhuvuden med lågt underhåll och med spolventilsystem för rengöring garanterar en konsekvent högkvalitativ utskriftsbild över tid.

Om produkten: VIAjet™ T-Series

 

 

Etikettmärkare för märkning av pallar

Våra etikett märkare för pallmärkning består av skrivare och applikator för helautomatisk utskrift och applicering av självhäftande etiketter. Märkning av etiketter i A5-format som uppfyller GS1-standard för pallmärkning. Med FlexWipe pallapplikator kan du märka ett brett utbud av pallar på 1, 2 eller 3 sidor efter önskemål utan att behöva vrida pallen. Applikatorn manövreras via två små stegmotorer med pulsgivare med lågt vridmoment, så att inget extra och kostsamt skyddsskåp krävs för enheten och dina anställda kan inte utsätts för någon skaderisk vid någon tidpunkt. Det erbjuder också flexibla monteringsalternativ, även i trånga utrymmen vid pallmärkning.

Det verktygsfria och mycket enkla underhållet vid byte av förslitningsdelar garanterar mycket korta produktionsstopp. De integrerade kamerasystemt för kontroll av alla streckkoder, den användarvänliga hanteringen och möjligheten att märka tre sidor är särskilda egenskaper hos detta pålitliga pallmärkningssystem.

Om produkten: MPERIA® A-Series T63

 

Bläckstråleskrivare för märkning av pall

Våra bläckstråleskrivare är idealiska för märkning av ett stort antal palleterat gods. Oavsett om du vill skriva ut på streckfilm eller krympfilm eller på själva godset så erbjuder vi rätt skrivare beroende på dina krav på upplösning och storlek på den utskrivna bilden. Expandera önskad utskriftshöjd som du vill genom att montera flera skrivhuvuden tillsammans.
Piezo bläckstråleskrivare i vår VIAjet T-serie uppfyller dina krav på högupplöst märkning. De är därför särskilt lämpliga för utskrift av logotyper eller grafik. Den konfigurerbara självrengöringen av skrivhuvudena säkerställer konstant hög utskriftskvalitet under produktions-processen.
Drop-on-demand (ventilsystem), bläckstråleskrivare i vår VIAjet ™ V-serie har också ett spolventilsystem som gör rengöring och underhåll av skrivaren enkel och ger en hög tillgänglighet även i dammiga miljöer. Den robusta designen och det större utskriftsavståndet ger en robust märkning även i de tuffaste miljöerna, vilket möjliggör högkvalitativa utskriftsbilder även på ojämna ytor.

Om produkterna: VIAjet™ T-Series och VIAjet™ V-Series

De rekommenderade produkterna i en överblick

Skrivhuvud VIAjet-T50
Piezo bläckstråleteknik

Högupplöst märkning av logotyper, grafik, variabel text och koder. För märkning av pallar och palleterat gods.

Etikettiersystem MPERIA® A-Serie T63
Printer och applikator system

Användarvänligt utskrifts- och applicerings- system med noggrann etikettplacering och validering. För märkning av pallar och palleterat gods.

V-Series-Printhead-32-Valve
Drop-on-demand bläckstråleskrivare

Robust och pålitlig märkning med stora tecken. För märkning av palleterat gods.

MPERIA Standard
Automationsplattform och universell styrenhet

Automatisk kodnings- och märkplattform som ger en centraliserad kontroll över din märkning och oavsett skrivteknik eller tillverkare.

Vi erbjuder

170 års erfarenhet av märkteknik

Vi har märkt och kodat sedan 1850. Vi förstår din bransch, talar ditt branschspråk och har effektiva lösningar för din produktionslinje.

Kundanpassade lösningar

Oavsett vad du vill märka eller hur dina produktionslinjer är konstruerade – vi gör det möjligt.

Gratis konsultation och testutskrifter för din utmaning

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen! Vi utför tester och provskriver ditt material för att säkerställa rätt lösning.

Personliga råd