Märkning av rör

Det spelar ingen roll om du ska märka metall- eller plaströr – du kan alltid lita på vår branschkunskap och våra bevisade resultat inom kvalitetslösningar med låga underhållsbehov.

Kontakta oss

Märkningssystem för metallrör och plaströr

Oavsett om du ska märka plast- eller metallrör, måste du se till att produkten är enkel att identifiera under hela livscykeln. Tillverkarens namn, typ av material, storlek, tryckklass, relevant tillverkningsstandard – allt är viktigt att veta för kunderna. Matthews har konstruerat märkningssystem för rörbranschen i decennier. Vi har ett internt konstruktionsteam och omfattande branschkunskap och vi utvecklar löpande nya bläcksorter och tekniker för att möta behoven för rörmärkning.

Substrat och tillämpningar omfattar:

  • Metallrör
  • Plaströr
  • Korrugerade rör
  • Produktidentifiering
  • Parti-, batch- och id-kodning
  • 2D-koder
  • Branding
  • Produktidentifiering
  • Märkning enligt regelkrav
1
Minska stilleståndstiden.

Stillestånd som stoppar extrueringen kan leda till att produkter måste omarbetas och kasseras. Våra tillförlitliga lösningar med låga underhållsbehov jobbar för att hålla igång din produktionslinje.

2
Kvalitet vid hög hastighet.

Matthews bläckstråle-, laser- och snabbtorkande högtemperaturlösningar för metall och plast ger dig tydlig kvalitetsmärkning med hög hastighet utan de problem med vibrationer och bläck som ofta är förknippade med Continuous Inkjet-lösningar.

3
Överlägset bläck.

Slipp problem med dålig kontrast och bläcköverföring. Vårt snabbtorkande bläcksortiment för höga temperaturer och hög kontrast ger dig rätt resultat vid märkning både av plast och metall.

Rörmärkning med bläckstråleskrivare

Automatiseringsplattform

Automatiseringsplattform för märkning och kodning som ger central kontroll oavsett utrustningsteknik eller leverantör.

Drop-on-Demand – bläckstråleskrivare med ventilteknik

Robust och pålitlig märkning med stora tecken.

Termisk bläckstråleskrivare med hög upplösning

Kodning av variabla data, text och grafik med oöverträffad hastighet på termisk bläckstråleskrivare.

Laserkodning

Permanent kodningssystem som är idealiskt för höghastighetstillämpningar inom livsmedels-, dryckes- och läkemedelsförpackningar.

Kontakta oss