I Agree
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies enligt vår integritetspolicy

Tilläggstjänster

Flexibla årsbeställningar av bläck & cleaner

Vi erbjuder er som kund att lägga upp en mycket flexibel årsbeställning av både bläck & cleaner. Detta innebär att ni kan lägga ihop er förväntade årsförbrukning på en beställning och därmed tillgodoräkna er ett bättre stafflingspris. Flexibiliteten ligger i att ni kan fritt kan flytta leveranserna under det året som beställningen gäller.

Kontakta er ansvariga säljare för kostnadsförslag!

 

Attraktiva finansieringslösningar

Tillsammans med Wasa Kredit kan vi idag erbjuda ett flertal olika finansieringslösningar för offererad märkutrustning. Detta är ett hjälpmedel för att ni som kund skall kunna fördela kostnaderna över tiden och samtidigt skapa en förmånlig bas för nya framtida investeringar.

Kontakta er ansvariga säljare för djupare presentation av olika typer av lösningar samt för kostnadsförslag.

 

Serviceavtal

Naturligtvis erbjuder vi serviceavtal med underhållsservice. Denna service är viktig för att försäkra sig om att maskinens höga precision och goda funktion bevaras så länge som möjligt, och för att undvika oväntade driftsstörningar och dyra reparationer som är orsakade av bristande underhåll.

Kontakta er ansvariga säljare för kostnadsförslag!

 

Privacy Policy | Legal/Terms of Use | © Matthews International Corporation 2019 | All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?