I Agree
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies enligt vår integritetspolicy

Termoskrivare D43

Paper-path_hand_part1-1024x682

Detta är skrivaren med marknadens bästa ergonomi vilket ger minimal stopptid vid etikettbyte. Skrivaren har också ett unikt drivsystem, helt utan slirkopplingar, vilket gör att den klarar svåra miljöer utan driftstörningar och ger maximal utskriftshastighet. Den robusta konstruktionen ger lång livslängd och bekymmersfri funktion.

Vår Print & Apply-utrustning styrs givetvis av MPERIA, samma plattform som för våra andra produkter och tillsammans med den robusta konstruktionen ger lång livslängd och bekymmersfri funktion. Tack vare den ergonomiska designen kan rengöring av maskinen och byte av media enkelt utföras och detta i kombination med det mycket användarvänliga operativsystemet är skrivaren mycket enkel att sköta och använda.

 

dimensiones-300x116

Kompakt och liten

Den lilla storleken gör att D43 är idealisk för integration i olika produktionslinjer och förpackningsmaskiner.

 

 

center_paper-path-300x200

Centrerad etikettbana

100% av etikettstorleken är utskrivbara tack vare centraliserad etikettbanan och automatisk backning av varje etikett före utskrift. Skala för inställning av etikettbredd gör det också snabbt och enkelt att byta mellan olika etikettbredder.

 

Kontakta oss idag för mer information!

Privacy Policy | Legal/Terms of Use | © Matthews International Corporation 2019 | All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?