I Agree
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies enligt vår integritetspolicy

Applikator TAMP

Tamp_detail1-1024x682

 

Vid höga krav på noggrann etikettpositionering är vår TAMP-applikator rätt val för topp- eller sidoapplicering. Etikettstorleken kan vara så liten som 30×20 mm och upp till 118×200 mm för 4″- skrivaren och upp till 178 x 200 mm för 6″-skrivaren. Med flera oberoende och integrerade vakuumejektorer i den patenterade applikatorplattan kan olika storlek på etiketter appliceras utan omställningar. Dess låga vikt gör den snabb – applicerar upp till 120 etiketter per minut.

 

 

 

Modul-uppbyggdInterfaceTamp-300x200

 

Det mekaniska, elektriska och pneumatiska gränssnittet mellan applikatorer och skrivare är alltid i samma utförande. Även om man har flera olika modeller av applikatorer och skrivare så kan man minimera antalet delar att lagerhålla samt ökar din flexibilitet.

 

 

 

kronfagel-300x162

Kronfågel

I den toppmoderna slakterianläggningen i Valla har Kronfågel valt märkningssystem D43-skrivare och TAMP-applikator. 20 st. utskrifts- och appliceringssystem omfattar både D43 TAMP för toppmärkning, D43 PLUCK för botten märkning samt T63 TAMP för kartongmärkning.

Kontakta oss idag för mer information!

Privacy Policy | Legal/Terms of Use | © Matthews International Corporation 2019 | All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?