I Agree
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies enligt vår integritetspolicy

Applikator PALLET

pallet

 

Vår PALLET-applikator är en robust lösning i rostfritt stål för tuffa industriella miljöer. Applikatorn märker på 1-2 sidor på pall. Vi har en vänster- och en höger- version att välja mellan beroende på vilka två angränsande sidor av pallen som skall märkas. Konstruktion och design för bästa tillgänglighet vid byte av media, färgband och etikett. Applikatorplattan manövreras automatiskt undan från sitt utgångsläge vid rengöring och mediabyte.

 

 

pallet_box1-150x150

Tvåsides pallmärkning

Vår PALLET-applikator i vänstermodell som märker den främre och den vänstra sidan av pallen. Etikettstorlek upp till 150×210 mm (BxL) och standard upplösning på  dpi, ger högkvalitativa streckkoder och tillåter en stor mängd text och grafik på etiketten. En streckkodsläsare kan integreras för att kontrollera och verifiera att etiketten är applicerad korrekt samt att streckkoden är läsbar.

 

 

pallet1-150x150

Tine Mejeri

Det stora norska mejeriet Tine använder PALLET-applikator för märkning av pallar i deras nya anläggning i Kviamarka Jæren i Stavanger, Norge. Det nya mejeriet öppnades i början av 2012. Den maximala kapaciteten är en miljon liter mjölk om dagen som sedan kommer att bli smör och ost. I investeringen innefattas även våra märkare för produktmärkning (ost), kartongmärkning.

år PALLET-applikator är en robust lösning i rostfritt stål för tuffa industriella miljöer. Applikatorn märker på 1-2 sidor på pall. Vi har en vänster- och en höger- version att välja mellan beroende på vilka två angränsande sidor av pallen som skall märkas. Konstruktion och design för bästa tillgänglighet vid byte av media, färgband och etikett. Applikatorplattan manövreras automatiskt undan från sitt utgångsläge vid rengöring och mediabyte.

 

Kontakta oss idag för mer information!

Privacy Policy | Legal/Terms of Use | © Matthews International Corporation 2019 | All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?