I Agree
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies enligt vår integritetspolicy

Plaströr

Oavsett vilken typ av plaströr det handlar om, PVC, polyeten, ABS eller något annat, måste du se till att produkten är enkel att identifiera under hela livscykeln. Tillverkarens namn, typ av material, storlek, tryckklass, relevant tillverkningsstandard – allt är viktigt att veta för kunderna. Matthews har konstruerat märkningssystem för plaströrsbranschen i decennier. Vi gillar utmaningarna inom plaströrsbranschen och utvecklar löpande nya bläcksorter och tekniker för att möta de nya utmaningarna för rörmärkning.

Laser

Permanent lasermärkning på plaströr med ändringsbar information och logotyper utan kostnader för förbrukningsmaterial eller stilleståndstid för textändring.

Bläckstråleteknik (inkjet)

Vi har bläckstråleskrivare för både små och stora tecken och specialbläck för icke-porösa ytor. Den här kontaktlösa utskriftsmetoden är perfekt för korrugerade rör och andra ojämna ytor.

Kontakta oss för att få mer information i dag!

Privacy Policy | Legal/Terms of Use | © Matthews International Corporation 2019 | All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?